Over ons

GAAN WE SAMEN VOOR GOUD?

Wij willen een goede, eerlijke online marketingwereld

Het anders doen dan anders. Dat is waarom de Laat Online Marketing het levenslicht zag. Bij ons geen jaarcontracten waar zelfs een jurist niks van kan maken, of met seniors rond de tafel zitten terwijl de stagiairs het uitvoerende werk doen. Nee, niks van dat alles. 

Wat dan wel? Simpel. 

Bij de Laat vind je marketingfanaten met kennis van zaken en passie voor hun vak. Mensen die energie krijgen van toffe projecten en mooie samenwerkingen. Van bedrijven helpen zich online beter te profileren. En zo bijdragen aan een duurzame manier van groei. Formaat is daarbij niet relevant. Iedereen – van de bloemenzaak op de hoek tot grote multinational – is welkom en wordt geholpen met een eerlijk advies op maat. Dat merk je aan alles. 

Soms betekent eerlijkheid ook gewoon ‘nee’ zeggen. Niet elke uitdaging is tenslotte met online marketing op te lossen. Gaan we samen voor goud? Dan mag je dus resultaat verwachten. Een pakkende uitsmijter? 

Wij dragen ons steentje bij aan het creëren van een goede, eerlijke online marketingwereld. Zaken doen met de Laat voelt dan ook als thuiskomen. Aangenaam, warm en vol vertrouwen. 

Laten we online kennismaken

Het traject in 5 stappen

1. Kennismaking

Korte lijntjes. Daar houden we van. Daarom begint ieder traject met een online kennismaking. Tijdens dit gesprek kun jij al je prangende vragen bij ons kwijt. Je kunt er ook een aantal terug verwachten. Maar geen zorgen, we bijten niet. Je zit daarnaast nergens aan vast.

2. Strategie- en inspiratiesessie

Meten is weten. Logisch. Tijdens deze strategie- en inspiratiesessie halen we dan ook alle relevante informatie boven water. We willen bijvoorbeeld weten wat je nu doet, waar je naartoe wil en wat (niet) voor je werkt. Zo kunnen we uiteindelijk de succesfactoren bepalen en behalen. 

De sessie duurt ongeveer één dagdeel, en vindt plaats op jouw locatie. Na afloop ontvang je een online marketingplan, afgestemd op jouw vraag en budget. We werken met vaste prijzen. Wel zo makkelijk.

3. Uitwerking plan en begroting

Al die informatie moet ergens landen. Daarom gaan we in de twee daaropvolgende weken aan de slag met de verwerking ervan. Hieruit volgt een concreet en grondig plan van aanpak. Zo weten we zeker dat ons plan het beoogde effect gaat halen. Na jouw feedback schaven we indien nodig wat bij en kunnen we aan de slag!

4. Uitvoering van plan

Ready, set, go! In deze fase gaan we aan de slag met de uitvoering van onze plannen. We richten alle kanalen voor je in, zorgen dat we precies kunnen herleiden wat onze resultaten zullen zijn en doen een goede nulmeting. Vervolgens zorgen we voor een planning, content en al het andere wat nodig is om dit project in goede banen te laten leiden.

5. Lancering

Wij zijn klaar voor vertrek. Jij ook? Alle content, advertenties en meer zien het levenslicht. Dat gebeurt gestructureerd, geheel volgens plan. Uiteraard houden we alles nauwlettend in de gaten, zodat we waar nodig bij kunnen sturen. Signaleren we veranderingen of interessante ontwikkelingen? Dan ben jij de eerste die het hoort. Zo weet jij altijd en overal hoe je ervoor staat.

ONLINE KENNISMAKEN

Geïnterresseerd?
Laten we dan eens kennismaken

Online afspraak maken
Online afspraak maken